Laser graveermachines

De lasergraveermachines voorzien van een metal tube laserbron zijn de topmodellen van de GCC familie. Met deze krachtige CO2 metal tube laserbronnen, is een uiterst nauwkeurig laser graveer resultaat gegarandeerd. De machines in deze serie zijn stuk voor stuk uitgerust met de nieuwste technologieën voor een zo snel, nauwkeurig en efficiënt mogelijk productieproces. Kortom als u opzoek bent naar een high-end high-quality laser graveer machine, dan is een laser uit deze serie zeker het overwegen waard.

Lasergraveermachines bestaan in allerlei formaten, configuraties en uitvoeringen. Wij helpen u graag bij de juiste keuze voor uw projecten! Neem direct contact op voor persoonlijk advies.


Neem contact op
parallax background

Krijg gratis advies en een prijsindicatie voor de meest geschikte graveermachine voor uw bedrijf

U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van een van onze laserexperts.
 

De voordelen van een metal tube lasergraveermachine

Wat zijn de voordelen van een metal tube lasergraveermachine? Kort gezegd is een metal tube laser graveer machine uiterst nauwkeurig en heeft een zeer lange levensduur. Een metal tube CO2 laser source is door zijn nauwkeurigheid geschikt voor zeer gedetailleerd graveerwerk door zijn smallere laserbundel. Deze smallere laserbundel zorgt voor een kleinere spot size waardoor deze ook vele malen intenser en krachtiger is in vergelijking met een glasbuis van hetzelfde wattage. Dus naast duurzaamheid in de zin van levensduur gebruikt de metal tube in verhouding ook minder energie. Bovendien worden metal tube lasergraveermachines luchtgekoeld waardoor een externe waterchiller overbodig is.
 

Welke materialen kan ik verwerken met een metal tube lasergraveermachine

Een metal tube lasergraveermachine kan zeer breed ingezet worden voor het graveren, snijden en markeren van een veelvoud aan materialen. Denk hierbij aan organische materialen zoals leder, hout, textiel rubber maar ook kunstoffen en het markeren van metalen met behulp van laserpasta, spray of tape. Echter worden metaltube lasermachines voornamelijk gebruikt voor het nauwkeurig graveren van materialen. Werkt u slechts met applicaties die gesneden moeten worden, dan is een lasersnijmachine vaak al geschikt. Voor het direct bewerken van metalen is de GCC s290 LS snijlaser of een fiber markeer laser een goede oplossing.

Een live demonstratie op een metal tube lasergraveermachine in onze showroom?


Maak een afspraak
 

Neem contact op
voor meer informatie of een live demonstratie

Contact