Acrylaat zoals plexiglas snijden en graveren
met een lasergraveermachine

 

Acrylaat graveren en snijden
met een lasergraveermachine

Acrylaat, plexiglas, perspex, acrylite en meer.

Acrylaat leent zich erg goed voor bewerkingen met een lasermachine. Dit materiaal wordt dan ook veelvuldig toegepast in de vorm van lichtborden, trofeeën, promotie artikelen, displays, naambordjes, maquettes, inrichtingen en nog veel meer.
Benieuwd of uw acrylaat toepassing goed tot zijn recht komt met een lasergraveermachine? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in de showroom.

Neem contact met ons op
parallax background
 

Acrylaat
mogelijke toepassingen

Acrylaat gemakkelijk te graveren en snijden.

Acrylaat is zeer gemakkelijk te snijden en graveren met behulp van een CO2 lasergraveermachine. Gebruik deze CO2 gaslaser om het acrylaat de vorm naar uw keuze te snijden. Het graveren van acrylaat geeft een mooi wit effect wat dit materiaal ook zeer geschikt maakt voor de weergave van teksten en andere beelden.
 

De volgende soorten acrylaat kunnen met onze lasers worden gegraveerd en gesneden

 
  • Plexiglas
  • Acrylaat
  • Altuglas®
  • Plazit®
  • Quinn®
  • Oroglas®
  • Perspex®
  • Plaskolite®
parallax background
 

Acryl lasersnijden en lasergraveren in de praktijk

Door zijn veelzijdigheid is het graveren en snijden van acrylaat ontzettend populair. Denk hierbij aan acryl toepassingen voor lichtborden, creatieve reclame, aankleding van de winkel toonbank, trofeeën, promotie artikelen, displays, letters en nog veel meer. Plexiglas is zo veelzijdig doordat dit materiaal aangeboden wordt in allerlei diktes, formaten en kleuren, wat allemaal met de lasermachine te snijden en graveren is. Zelfs dik plexiglas kan superscherp en glad gesneden worden met behulp van onze lasers.

Lasergraveren is de beste keuze voor het graveren en snijden van acrylaat omdat:

Snel snijden
Wilt u een machine gebruiken voor het snijden van acryl? Dan is een CO2 lasermachine van GCC ideaal, de krachtige laserbron snijdt razendsnel door het acrylaat.
Kwaliteit
Het lasersnijden van plexiglas brengt als groot voordeel met zich mee dat de randen superstrak en glad worden zonder dat hier een extra bewerking voor nodig is.
Permanente gravures
Gravures op acryl door middel van een lasermachine zijn permanent en slijtvast.

Het graveren en snijden van acrylaat is mogelijk met
de volgende lasermachines


 
 

Wat is de beste lasermachine voor het snijden en graveren van acrylaat?
We helpen u graag verder

Neem gerust contact met ons op voor extra informatie, een gratis materiaal test of een vrijblijvende demonstratie in de showroom.

Direct contact